ЦСКА се появи сред участниците в Лига Европа в сайта на УЕФА


ЦСКА се появи сред участниците в Лига Европа в сайта на УЕФА

2204 0

ЦСКА се появи в сайта на УЕФА сред отборите, които попадат в потока за жребия за Лига Европа. Отборът е изписан като "CSKA Sofia" и липсва емблема, но все пак попада сред участниците за първия кръг.

Важно уточнение е, че списъкът все още не е одобрен от футболната централа и може да подлежи на промяна. Само до преди часове в официалния сайт на УЕФА, упоменатите български участници бяха Лудогорец за Шампионска лига и отборите на Левски, Ботев Пд и Дунав за Лига Европа. 

Както е известно, очаква се решение на КАС относно жалбата на ЦСКА във връзка с писмото, получено от УЕФА, препоръчващо неучастие на "червените" в следващите два сезона. Новина за решение по казуса "ЦСКА" от страна на КАС обаче на този етап няма, а жребият за първия квалификационен кръг е само след два дни - 19 юни.

"Случващото се само доказва, че БФС е постъпил правилно по казуса", коментира Павел КОлев пред "Дневник". Футболният съюз реши третият Левски да играе бараж с Верея, вместо да приеме спирането на ЦСКА от Европа за окончателно и да даде директна квота на сините, а четвъртият Дунав да играе в баража.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички