Пламен Марков обяви кога ЦСКА ще разбере дали ще играе в Европа


Пламен Марков обяви кога ЦСКА ще разбере дали ще играе в Европа

2122 0

"На този етап няма окончателно развитие, очакваме евентуално решение, което ще стане утре, свързано с Арбитражния съд", обяви изпълнителният директор на ЦСКА-София Пламен Марков по повод обжалването от страна на "червените" за забраната от УЕФА за участие в евротурнирите.

Директорът на ЦСКА-София разкри и че в момента се водят преговори с бразилския Атлетико Минейро за партньорство между двата клуба.

"Само ще кажа, че клубът в момента води преговори с Атлетико Минейро, един от силните бразилски клубове, свързани с бъдещи трансфери на такива състезатели, на които ЦСКА да бъде някакъв трамплин за Европа. Това, разбира се, са преговори, които все още не са завършени с окончателно споразумение, което да гарантира тези мои думи. Но аз ви казвам това като начален етап от подобни разговори. Дай Боже, да се осъществят и ние като водещ български клуб да можем с тяхно съдействие да привличаме добри бразилски играчи, на които да можем да разчита в бъдеще, не само през настоящия сезон", обясни Марков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички