Бивша звезда на „червените“ отсече: Искам да дойда в България през лятото, за да отпразнувам шампионската титла на ЦСКА


Бивша звезда на „червените“ отсече: Искам да дойда в България през лятото, за да отпразнувам шампионската титла на ЦСКА
Снимка: CSKA.BG

2153 0

Бразилецът Тиаго Силва е любимец на феновете на ЦСКА. Бившият футболист на „червените“ продължава да се вълнува от българския футбол и случващото се у нас. Той даде интервю пред колегите от „Тема Спорт“, в което засегна най-актуалните теми и разказа за битие, което е свързано предимно със строителен бизнес.

„Да, за съжаление. Нямах силна връзка с Йешич и не говорех много с него извън съблекалнята, но много го харесвах и ми беше приятно да бъде мой треньор. Много съжалявам за инцидента. Стана ми много тъжно…“, сподели Силва за загиналия в катастрофа голям сръбски специалист.

Бразилецът призна, че се е чул наскоро с Гриша Ганчев, който не го е избъзикал за отпадането на „селесао“ от Световното първенство в Катар. Собственикът на ЦСКА симпатизирал на Бразилия, се разбра от думите на бившия ляв краен защитник.

Силва се изявява и като футболен мениджър, но обяви, че не е говорил с Гриша Ганчев по тази тема.

„За нов стадион се говори още когато аз бях в ЦСКА, преди близо 20 години. Време е да се случи. Отборът го заслужава. Феновете го заслужават и знам, че Гриша Ганчев може да го направи“, заяви бразилецът за желанието на Ганчев да изгради нов стадион.

Искам по-рано да дойда. България много ми липсва. Надявам се още тази година да дойда, за да празнуваме шампионска титла“, отсече Силва.

Да, защо не. Ето, отборът е на първо място. През есента се видя, че Лудогорец вече не е толкова страшен. Трябват труд, вяра, амбиция. Време е ЦСКА отново да бъде шампион. А и в състава има бразилци, значи всичко е възможно. Няма да има по-хубаво нещо от това отборът да е шампион и да играе на нов стадион. Видях проектите и е много красиво, дано скоро се случи“, мотивира се той дали ЦСКА реално има шансове да сложи край на хегемонията на Лудогорец.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бивш футболист и шеф в ЦСКА се подигра с Левски и почти даде титлата на „червените“

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички