Абсурд или хитрина: Звезда на ЦСКА си изкара санкция за 1 мач за бавене на времето при 4:0 (ВИДЕО)


Абсурд или хитрина: Звезда на ЦСКА си изкара санкция за 1 мач за бавене на времето при 4:0 (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4164 0

ЦСКА не остави под съмнения представянето си при успеха с 4:0 над Хебър по време на междинния 29-и кръг. Възпитаниците на Саша Илич до голяма степен си предрешиха трите точки още през първата част след 3 попадения срещу съперника. 

Това обаче не попречи на "армейците" да си изкарат два жълти картона - капитанът Юрген Матей още в 20-тата минута и Густаво Бусато в заключителните минути на двубоя.

Вълков предупреди официално 32-годишния страж, след като бразилецът още от началото на втората част бавеше играта, въпреки че съотборниците му бяха отворили сериозна разлика в резултата. 

Последствията

Лошите новини за Саша Илич са около предстоящото отсъствие на Бусато в последния кръг от редовната кампания, тъй като стражът натрупа 5 жълти картони - днес, срещу Левски, Септември, Локомотив Пловдив и Спартак Варна в течение на сезона. 

Това означава, че бразилецът ще се е "изчистил" за предстоящите плейофи, докато по всяка вероятност на врата ще се завърне Димитър Евтимов. Той за последно игра при поражението за Купата на България от Черно море през април, когато "моряците" изхвърлиха столичани с 2:1

Вижте трите фрапантни попадения на ЦСКА срещу Хебър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички