ЦСКА пусна онлайн билетите за гостуването на Черно море


ЦСКА пусна онлайн билетите за гостуването на Черно море
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

1672 0

От ЦСКА обявиха, че пускат билетите за гостуването на Черно море в онлайн продажба. Двубоят от 18-ия кръг в Първа лига е в събота от 15 часа на стадион „Тича“ във Варна.

Ето какво обявиха от „червения“ клуб:

„Билетите за гостуването на Черно море (Варна) в мач от 18-ия кръг на Първа лига вече са в онлайн продажба в мрежата на ИВЕНТИМ.

От утре (9 ноември, сряда), пред стадиона ще бъде отоворена каса, на която ще се продават входни талони за всички сектори. В деня на мача, от 10:00 часа ще бъдат отворени общо 3 каси за продажба на пропуски за трибуните.

Двубоят ще се играе на 12 ноември (събота) от 15:00 часа на стадион "Тича" във Варна.

Билетите за всички сектори са с цена 9 лева.

Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в сектора за гости, който обичайно е определен за гостуващата агитка, като от ръководството на Черно море са отпуснали общо 1300 билета за привържениците на червените.

В деня на мача (12 ноември, събота) от 10:00 часа сутринта до края на първото полувреме на двубоя ще бъде отворена каса за продажба на билети за привържениците на армейския тим.

Всички лица до 16 г. трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация

НЕКА ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ МОМЧЕТА!

САМО ЦСКА!“

Междувременно треньорът Саша Илич умува за рокада в състава. Тя касае конкретен пост за мача за Купата на България срещу Гигант Съединение.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички