ЦСКА продаде рекорден брой абонаментни карти, целта остава 5000


ЦСКА продаде рекорден брой абонаментни карти, целта остава 5000
Снимка: Lap.bg/Emona Tsoncheva

2203 0

ЦСКА е продал рекорден брой абонаментни карти, разкрива сдружение "Червени сърца" в социалните мрежи. Информацията идва в първия ден от новата седмица, часове след отличния успех над Арда с 3:0. Според информациите от "Българска армия" са продали общо 1532 карти, като над 300 са от последното денонощие.

Вижте съобщението на сдружението в социалните мрежи:

"Армейци, вчера се получи страхотен празник. Клубът има още много дълъг път да извърви, но посоката е вярна. Ние продължаваме нашата кампания. Само вчера са продадени над 300 карти, с което общият броят достигна 1532. Това е рекорд за последните години. Целта обаче остава същата: 5000 карти до 1-август. Имаме 20 дни, за да я изпълним! Призоваваме в кампанията да се включат и милеещите за ЦСКА от цялата страна и чужбина. Карти онлайн може да поръчате на bit.ly/3O7R34J.

Карти се продават и на касите на Армията всеки ден от 11:00 до 19:00.

Нека всички се съберем у дома. Заедно можем, само ЦСКА!"

Междувременно бойкотът на организираните фенове от Сектор "Г" срещу управлението на Гриша Ганчев продължава, което бе видимо от липсата на момчетата в северната трибуна. Въпреки това, атмносферата при първия успех на "червените" бе на ниво.

Вижте как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички