Подигравка: След натиск Македония ГП отпуска крайно малко билети за привържениците на ЦСКА


Подигравка: След натиск Македония ГП отпуска крайно малко билети за привържениците на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2759 0

ЦСКА се изправя срещу Македония Гьорче Петров във втория квалификационен кръг от Лигата на конференциите на 21.07 в 18:30 ч. Още преди старта си срещата беше белязана от спорното разрешение от УЕФА двубоят да бъде изигран на наподобяващия тренировъчно игрище с оскъдни трибуни стадион "Петър Милошевски".

Въпросното решение от страна на македонския клуб мачът да бъде изигран там, а не на някой от големите стадиони в страната, предизвика бурни реакции на недоволство у "червените" фенове, които се бяха настроили да пътуват до Скопие. 

В официален имейл Македония ГП уведомява, че на "армейците" ще бъдат отпуснати едва 60 билети. Решението е съобразено с настоящата политическа обстановка в страната, предизвикала многохилядни антибългарски протести. 

Веднага след изтеглянето на жребия ръководството на 31-кратния шампион на България предложи на противника си да премести локацията на срещата на тамошния национален стадион. Това не бе прието, но за сметка на него, "жълто-червените" обещаха повече места за "армейските" запалянковци. 

В последвали срещи с редица власти и иниституции обаче е взето различно от първоначалното решение и бройката бе редуцирана многократно. 

Ето коя телевизия ще предава сблъсъка

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички