ЦСКА привлече играч на важна позиция часове преди мача с БАТЕ Борисов?


ЦСКА привлече играч на важна позиция часове преди мача с БАТЕ Борисов?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2027 0

Българският вицешампион ЦСКА привлече футболист на критична за тима позиция часове преди сблъсъка във втория квалификационен кръг в Лига Европа срещу БАТЕ Борисов. Става въпрос за десния краен защитник Тибо Вион, информира "Труд".

Именно на тази позиция "армейците" разполагат само с Иван Турицов, а когато той се контузи, изпитват трудности в зоната му, като напоследък най-често дупката се запълва от централния бранител Пламен Гълъбов, който бива преквалифициран.

Вион е на 26 години, от Франция, и е юноша на Мец. Още на 17 отива в португалския гранд Порто, където и стартира професионалната му кариера. Впоследствие обаче се завръща в Мец. Той може да се похвали с повиквателни за юношеските национални отбори на Франция до 19 и до 20 години.

От 2017 година е футболист на втородивизионния Ниор, като през миналия сезон има записани 17 двубоя и 2 гола. Все още няма официално потвърждение нито от ЦСКА, нито от играча, нито от френския клуб. А какво революционно предложение направи Петър Жеков за нападението на ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички