ЦСКА преговаря с нов главен спонсор

Ръководството на ЦСКА е започнало преговори с нов мощен спонсор. Към момента не се разкрива името на компанията, но е ясно само, че тя се занимава с лотарийни игри. Фирмата е лидер на пазара сред нас в своята област, като двете страни са започнали преговори, но за момента липсва подписан договор. Любопитното е, че фирмата спонсорира още един тим от efbet Лига.

Очаква се всичко да бъде разкрито след втория мач между "червените" и Титоград в Лига Европа. "Тема Спорт" пише, че всичко в момента е в ръцете на тима от "Българска армия", който трябва само да даде своето съгласие.

ЦСКА е респектирал сериозно Осиек

ЦСКА е респектирал втория си съперник в Лига Европа - Осиек, след разгрома с 4:0 над Титоград. На трибуните на "Армията" е присъствал скаут на хъ...

Фирмата за лотарийни игри настоява логото да бъде изписано на екипа на ЦСКА. За момента на тениските на играчите има три спонсора - основният - А1, букмейкъра WinBet и производителят на кафе "Baristo". 

От както се завърна в най-високото ниво на футбола у нас, главният спонсор на ЦСКА е един и същ. В последствие бяха добавени и останалите фирми, като за 2018 година "червените" обявиха приходи от 15 185 000 лева, но не е ясно каква част от тях са от спонсорите. 

ЦСКА промени решението си: "Армейците" подписаха договора за ТВ правата

ЦСКА се съгласи да подпише споразумението за разпределяне на приходите от телевизионните права. Това става ясно от съобщение на Българския футбол...

В момента обаче има проблем в клуба свързан с капитана Николай Бодуров. Изданията твърдят, че той има проблем с треньора Люпко Петрович, като повече по темата може да прочетете в този материал на SportLive.bg.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!