ЦСКА е респектирал сериозно Осиек


ЦСКА е респектирал сериозно Осиек
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3420 0

ЦСКА е респектирал втория си съперник в Лига Европа - Осиек, след разгрома с 4:0 над Титоград. На трибуните на "Армията" е присъствал скаут на хърватския тим. Той ще проследи и петъчната среща с Етър, която също е в Борисовата градина.

Съгледвачът е останал впечатлен от офанзивната мощ на "червените", пише "Тема Спорт". ЦСКА показа подобрение в контрола върху топката, но притежанието не бе безцелно, а отборът се стремеше към директни атаки.

"Каквото ни трябваше, го видяхме още срещу Титоград, коментираха от щаба на Осиек пред изданието. Хърватите няма да изпратят човек на реванша в Подгорица. - При 4:0 в първия мач няма смисъл да се пътува, а и ЦСКА вероятно ще съхрани част от основните си състезатели във втората среща", допълват те.

Хърватите вече завършиха лагера си в Австрия и се прибраха в родината. По време на подготовката те записаха загуба от ЧФР Клуж (1:2), равенства със Сепси (1:1), Баник Острава (1:1) и Матерсбург (3:3), а след това победиха Заря Луганск (4:1) и Копенхаген (2:0). ЦСКА отпадна именно от датския гранд в ЛЕ преди година.

На 19 юли Осиек стартира първенството като домакин срещу Славен Белупо. Двубоите между "червените" и хърватите ще са на 25 юли и 1 август. Очаква се домакинската среща на ЦСКА срещу Осиек да е на "Армията", въпреки че сектор Г е затворен за евродуелите. Вижте в този материал на кои медии от "Армията" отказаха акредитации. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички