Звезда на ЦСКА е в конфликт с Люпко Петрович?

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров е изпаднал в немилост след пререкание с треньорския щаб, и по-конкретно с Люпко Петрович. Това твърди вестник "България днес", като се позовава на информация от клуба.

Защитникът беше изваден от групата за мача с Титоград (4:0) от първия квалификационен кръг на Лига Европа във вторник. Официалната причина беше посочена като "изоставане от подготовката", тъй като поради контузия Бодуров не игра в края на миналия сезон.

Ас на ЦСКА се оказа с хронична контузия?

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров въобще не попадна в групата за двубоя с Титоград в Лига Европа. Официалното обяснение от "Армията" гласи, че бр...

Неофициалната е, че Бодуров се е възпротивил на треньорите. Националът на България е приел много тежко изваждането си от групата. Дори се заговори, че е поискал среща с Гриша Ганчев, като е обмислял напускане. Засега обаче не се очертава такава крайна мярка, но на този етап Бодуров ще почака за титулярно място. А каква друга "истина" лансираха медиите за това, че защитникът не играе вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!