Венци Стефанов нападна ЦСКА: Всички страдаме от тях, да отиват в друг шампионат!


Венци Стефанов нападна ЦСКА: Всички страдаме от тях, да отиват в друг шампионат!
Снимка: БГНЕС

7361 0

Първа лига ще страда заради действията на ЦСКА. Това смята президентът на Славия Венцеслав Стефанов по повод позицията на "червените" относно телевизионните права в българския шампионат.

Венци Стефанов отправи остри реплики към "армейците", обявявайки, че техните действия не отговарят на феърплея, който се превърна в основна тема на срещата с премиера Бойко Борисов. Босът на "белите" посъветва ЦСКА "да отиде да играе в друг шампионат, щом се смята за толкова голям отбор".

"Какво е това нещо? Това на нищо не прилича! Нали имаше среща с премиера, за да има феърплей. Това ли е феърплеят на ЦСКА? Левски подписа, а ЦСКА не го е направил. Заради тях ще страдат повечето отбори от Първа лига, тъй като разчитат на парите от ТВ права", заяви Венци Стефанов.

"От сутринта ми звънят собствениците на клубовете, които са притеснени. Ако ЦСКА смята, че е толкова голям отбор и иска повече пари, нека отиде да играе в друг шампионат", добави още той.

Междувременно главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов коментира срещата с премиера, както и проблемите с Домусчиев и ТВ правата (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички