ЦСКА преговаря с плеймейкър от португалското първенство


ЦСКА преговаря с плеймейкър от португалското първенство
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2829 0

ЦСКА преговаря с плеймейкър, който играе в португалското първенство. Ръководството на "червените" е наясно с проблема на тази позиция и прави всичко възможно да намери подходящ кандидат. Според "Мач Телеграф" той много напомнял на Тиаго Родригес.

Съобщава се, че има вариант и самият Тиаго да се върне в ЦСКА, след като беше освободен от саудитския Ал-Хазъм. Родригес познава отлично атмосферата на "Българска армия", но по всяка вероятност ще иска прекалено голяма заплата.

Все още не е ясно бъдещето на Греъм Кери, който се прибра в родината си поради лични причини, докато другият футболист на тази позиция Федерико Варела е често преследван от контузии. ЦСКА чака и крило от Колумбия, като футболистът трябва да се появи на "Българска армия" и да мине медицински тестове.

Играчът вече има договор с ЦСКА, но се бави заради проблеми с документите си. Според агентите му обаче вече всичко е наред и колумбиецът пътувал за България. На проби в тима е и мароканец, за когото се очаква да се вземе решение след контролата със Стал Миелац.

Защитник от Босна и Херцеговина също е бил предложен на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички