ЦСКА пред раздяла с двуцифрен брой играчи през лятото


ЦСКА пред раздяла с двуцифрен брой играчи през лятото
Снимка: CSKA.BG

7375 0

ЦСКА по всяка вероятност ще се раздели със солиден брой футболисти през лятото. Повечето, от които не успяха да се наложат на "Армията" и разочароваха с представянето си.

Огромен брой играчи напускат ЦСКА

Със сигурност на първата тренировка за новия сезон на базата в Панчарево няма да се появят трима чуждестранни футболисти. Един от тях е рекордьорът по участия в клубната история сред чужденците Жеферсон. За него вече е ясно, че напуска "червените".

Другите двама пък са офанзивните играчи Маурисио Гарсес и Жираир Шагоян, които бяха преотстъпени, пише "Тема спорт".  Почти сигурно ЦСКА няма да се възползва от опцията за откупуване и на Жираир Шагоян.

ЦСКА се разделя и с други разочаровали летни попълнения – Дауда Бамба и Лазар Туфегджич. Двамата са сред сигурните напускащи. Котдивоарецът цял сезон лекуваше различни контузии и се отчете с едно-единствено попадение. Сръбският полузащитник също си заминава след куп невзрачни изяви, като от „Армията“ ще опитат да го продадат. Интерес към него проявяват чуждестранни отбори, включително и от родината му. Ако не се стигне до изходяща сделка, най-вероятно и той ще си тръгне като свободен агент или ще се потърси вариант за отдаването му под наем.

Назон пред трансфер?

Сигурни напускащи Борисовата градина са и Галин Минков и Радослав Живков, които бяха периферни фигури в тима през изминалия сезон.  Не е ясно как ще се процедира с Бисмарк Чарлс, след като той не е отбелязвал гол повече от 2 години и много често страда от контузии. Както е известно, почти сигурно голмайсторът на тима Дюкенс Назон ще бъде продаден до края на трансферния прозорец. Интерес към него проявяват клубове от Далечния изток, чиито скаути наблюдаваха няколко двубоя на ЦСКА през пролетта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички