ЦСКА пожела нападател не откъде да е, а от Интер


ЦСКА пожела нападател не откъде да е, а от Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

8907 0

Любопитен трансфер готвят в ЦСКА, според румънския сайт "Gazeta Sporturilor". "Червените" са пратли оферта за румънския национал Джордже Пушкаш, който е собственост на италианския гранд Интер. Пушкаш играе като нападател, млад е (23 години), но не попада в плановете на новия треньор на "нерадзурите" Антонио Конте.

Интерес към румънеца проявява и руският гранд Спартак (Москва). През това лято Пушкаш се завърна в Интер, след като беше собственост на "нерадзурите“ в периода 2013-2018, но беше даван под наем в Бари, Беневенто и Новара. През миналото лято той премина в Палермо с четиригодишен договор.

Нападателят вкара 10 гола в 30 срещи в Серия Б, но след като тимът от Сицилия беше пратен в четвърта дивизия, румънецът се завърна в Интер. Преди дни целта на ЦСКА се разписа при едно от дузпите за "нерадзурите“ при загубата от Ювентус в мач от Интернешънъл чемпиънс къп. А кой футболист на столичани може да заиграе в един отбор със Златан Ибрахимович вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички