Член на Мейджър Лийг Сокър пожела капитана на ЦСКА


Член на Мейджър Лийг Сокър пожела капитана на ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

10648 0

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров е получил оферта от американския Колорадо Рапидс, където да продължи кариерата си, пише "24 часа". Тимът от Западното крайбрежие на САЩ дори бил склонен да плати минимална трансферна сума за централния защитник, който вече е на 33 години.

От началото на сезона Бодуров играе през мач за ЦСКА, което не е по вкуса му и това може да ускори напускането му. Плюс това офертата от САЩ е може би последният му шанс да заиграе отново в чужбина. През кариерата си благоевградчанинът има два сезона в английския Фулъм и един в датския Мидтиланд, преди да се прибере обратно в България и да облече екипа на ЦСКА.

Колорадо Рапидс е последен в Западната конференция на професионалната лига на САЩ и Канада и спешно търси заздравяване на защитата си. От началото на сезона отборът е допуснал в 22 мача 45 гола, което го поставя на второ място в антикласацията по този показател. Пред него е само ФК Синсинати, който има допуснати 53 попадения в 23 двубоя. Рапидс няма и големи шансове да попадне в плейофите, въпреки че математически още има как да влезе сред осемте най-добри на Западната конференция.

ЦСКА има доста добро име зад океана. Там бяха продадени Галин Иванов, Райс Мболи, Антон Недялков и преди няколко месеца бе пратен под наем Едвин Джеси. Трансферният пазар в България затваря чак на и септември, като до този момент има време да се намери и заместник на Бодуров. Същевременно обаче и друг бранител може да се раздели с "червените". Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички