Люпко за реванша: Ще е страхотно, ако загубим от Осиек с 1:2


Люпко за реванша: Ще е страхотно, ако загубим от Осиек с 1:2
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

4667 0

 

“Радвам се, че най-накрая победихме. Не стратирахме, както трябва и не изглеждаше, че ще спечелим, след като губехме, но показахме характер. Сътворихме положения и с влизането на Евандро обърнахме. Мисля, че заслужено победихме. Много бе важно да спечелим днес. Връщаме се на правия път и имаме позитивна атмосфера за мача с Осиек. Най-вероятно ще играем по същия начин - 3-5-2, за след това не знам. Нямам варианти за много различни начини. Аз поемам отговорностите. Ако има проблем, аз се боря да направим добър отбор. Не се плаша за резултатите. Ако не са добри, знам какво следва. За да е прав треньорът, трябва да побеждава”, каза Петрович. 
“Загорчич е много талантлив треньор и добре води отбора си. Създаде ни доста проблеми. Ние няма да отидем в Осиек, за да се браним, а да вкараме гол. Осиек е отборът, който обичам от 14 годишен. Стадионът е същият, когато и аз играех там. Правят пет футболни терена, а този старият стадион няма да го ползват. Ще бъде супер, ако загубим с 1:2”, 

Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович е на мнение, че загуба с 1:2 в реванша от Лига Европа срещу Осиек би бил страхотен резултат. Изказването дойде след победата на "червените" над Славия в мач от родното първенство.

"Много бе важно да спечелим днес. Връщаме се на правилния път и имаме позитивна атмосфера за мача с Осиек. Най-вероятно ще играем по същия начин - 3-5-2, за след това не знам. Нямам варианти за много различни начини. Аз поемам отговорностите. Ако има проблем, аз се боря да направим добър отбор. Не се плаша за резултатите. Ако не са добри, знам какво следва", сподели Петрович.

"Няма да отидем в Осиек, за да се браним, а да вкараме гол. Осиек е отборът, който обичам от 14 годишен. Стадионът е същият, когато и аз играех там. Правят пет футболни терена, а този старият стадион няма да го ползват. Ще бъде супер, ако загубим с 1:2", добави още Люпко по отношение на гостуването в Хърватия идната седмица.

Относно мача срещу Славия, Петрович заяви, че неговият отбор е показал характер, а победата е била от изключителна важност, за да създаде позитивна атмосфера за мача в Лига Европа. Двубоят Осиек - ЦСКА ще се изиграе на 1 август, четвъртък, като ще може да го проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

А какво заяви Люпко Петрович по отношение на президента на ЦСКА Гриша Ганчев - четете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички