ЦСКА подновява сезона без двама ключови играчи, друго дуо се завръща?


ЦСКА подновява сезона без двама ключови играчи, друго дуо се завръща?
Снимка: Lap.bg

9256 0

Отборът на ЦСКА се оттегля в зимна почивка, след като изигра и последния си мач за годината. "Армейците" допуснаха поражение от Лудогорец с 0:1 в последния мач на своя стадион в познатия му вид.

Какво предстои?

Въпреки това, изходът на първенството изглежда много далеч от предвидим, а възпитаниците на Нестор Ел Маестро все още държат всичко в своите ръце и крака. Те получиха около месец почивка преди да подновят занимания.

В началото на януари "червените" се събират на клубната база в Панчарево, където ще преминат медицински прегледи. Малко по-късно ще отпътуват към чужбина, за да проведат основната част от подготовката си.

През февруари те се завръщат на родна земя, за да подновят шампионата с мач срещу Ботев Враца. Той ще се изиграе на 17-и или 18-и февруари и по всяка вероятност, поради предстоящата реконструкция на "Българска армия", ще е на националния стадион "Васил Левски".

Липсващите

Ел Маестро от сега е наясно, че няма да може да разчита на част от играчите си във въпросния двубой. Един от тях е Густаво Бусато, който през последните години се превърна в незаменима фигура от отбора. Стражът получи петия си жълт картон и ще пропусне 1 мач. Същото важи и за друг ключов състезател в лицето на Марселино Кареасо.

В щаба на "армейците" таят надежди, че други двама доскорошни титуляри най-после ще бъдат на линия за старта на пролетния дял. Юрген Матей и Брадли де Нойер се възстановяват от сериозни контузии и се очаква да се завърнат навреме. 

Кога, къде и как ще протече зимната подготовка на "армейците"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички