Майкъла за ЦСКА: Стоичков ти е дошъл на крака, а ти нямаш удар към вратата!


Майкъла за ЦСКА: Стоичков ти е дошъл на крака, а ти нямаш удар към вратата!
Снимка: Lap.bg

7855 0

Бившият изпълнителен директор на ЦСКА - Георги Илиев-Майкъла, разкритикува тима след загубата от Лудогорец в неделя. Бизнесменът коментира и радостта на Спас Делев, който е бивш играч на "червените", след като вкара единствения гол в двубоя.

"Искам да кажа за пореден път, че истинската класа на "Армията" са именно феновете. Публиката на ЦСКА – това е! Другите са на "Армията" като временно пребиваващи. Не може да станеш шампион, без да победиш Лудогорец. ЦСКА бие Ботев (Враца) и Хебър, но във важните мачове не бие, това е големият проблем.

Христо Стоичков ти е дошъл на крака, трябва да се раздадеш максимално, да изореш терена. А ние нямахме удар във вратата. Не биеш ли най-силните, шампион не можеш да станеш. А в българското първенство най-силният е Лудогорец. Ние за толкова години имаме само 2-3 победи над тях – как тогава да сме шампиони?!", коментира Илиев пред "Спортал".

"Един равностоен мач на средно ниво. Двамата треньори излязоха страхливо, не искаха да загубят, нямаше сериозни положения, но в края Лудогорец измъкна победата. И през пролетта публиката прекъсна мача, след което получихме гол. Сега отново – бяхме в подем, запалихме факлите, спряха мача и после…", каза той за самия мач на "Армията".

"Реакцията на Спас Делев след гола я разбирам. Вкарал е гол, радва се човекът. А защо той не е играч на ЦСКА? Едно време подписа договор при мен, момчето е цесекар. Псуват го, вкарва, радва се – какво толкова.

Защо не е при нас – излизаме с двама българи, а Лудогорец с един. Как после да искаме силен национален отбор и силен български футбол, след като елитните ни отбори са пълни с чужденци", завърши Майкъла. Toй също така не пропусна да се изгаври с Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички