ЦСКА още нищо не е постигнал, напомни Стамен Белчев


ЦСКА още нищо не е постигнал, напомни Стамен Белчев

1754 0

Старши-треньорът на ЦСКА Стамен Белчев беше категоричен, че воденият от него отбор все още не е постигнал нищо, въпреки че се доближи на само 1 точка от лидера Лудогорец. "Червените" спечелиха с 2:0 срещу Септември София и останаха единственият тим със само 1 загуба в Първа лига.

"Мачът не беше лесен, докато не вкарахме втория гол. След това доминирахме и заслужено победихме. Можехме да вкараме и още. Септември е един от отборите, които развиват своя потенциал. Имат и млади момчетата. Подходихме сериозно към мача. Когато няма фенове на стадиона, е различно. Преди мача се опасявах от това и говорихме с момчетата, че няма да имаме 12-и играч", каза Белчев и по повод липсата на фенове заради наказанието, което ЦСКА получи след срещата с Локомотив (Пловдив).

"Доволен съм, че победихме, има и такива мачове. Винаги ще гледам нашия отбор, имаме да подобряваме още много неща, детайли от играта. Не трябва да се залъгваме след победата над Локомотив (Пловдив) и тази днес, че сме постигнали нещо. Има какво още да се желае.

Имам високи изисквания към Кирил Десподов, той не трябва да се задоволява с това, което показва. Днес също можеше да покаже много повече. Нека не бързаме с трансферите, само слухове. Кевин Меркадо? Този въпрос към ръководството. Срещу Витоша (Бистрица) ще подходим сериозно и с респект", каза още Белчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички