ЦСКА на Гриша Ганчев е пред фалит?


ЦСКА на Гриша Ганчев е пред фалит?
Снимка: БГНЕС

8333 0

Председателят на УС на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов показа документ от Търговския регистър, който показва, че ЦСКА - София има сериозни дългове и работи на категорична загуба. Според него, клубът дължи около 7 милиона лева, и то без да бъдат прибавени 8-те милиона, които Гриша Ганчев дължи за емблемите на клуб, откупени по време на търг.

"Преименуваният Литекс върви уверено към фалит, този клуб има натрупани дългове в размер на 7 милиона лева. Това се вижда от ГФО-то на клуба. Този документ е достъпен до всеки в Търговския регистър. Ако прибавим и онези 8 милиона, които трябва да се платят за емблемата, става дума за минус 15 милиона лева. Докато собствениците на този клуб управляваха градския стадион в Ловеч, той бе пред фалит. Това ли е икономически сигурният партньор на ММС, г-н Кралев?", обърна се Гьонов към министъра, който обяви правилата за участие в конкурса за базите на стадион "Българска армия" и тези в Панчарево. 

Според условията, които бяха обявени, ЦСКА 1948 няма право да участва, докато ЦСКА на Гриша Ганчев е единственият възможен участник в търга, който има апетит към базите.

"Конкурсът за базите е псевдо-конкурс. Той е направен така, че на него да може да участва един фаворит. Говоря за ловешкия Литекс и това вие го знаете. Ще се борим до последно, ние сме армейци. За този конкурс има дискриминационни условия", категоричен беше Гьонов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички