ЦСКА: Няма да се обясняваме за "аматьорските кадри" от Панчарево


ЦСКА: Няма да се обясняваме за "аматьорските кадри" от Панчарево

1245 0

ЦСКА излезе с официална позиция относно информацията, че отборът е тренирал въпреки забраната по време на извънредното положение в страната. Според "червените" появилите се кадри не отговарят на истината и няма защо да коментират "папарашки кадри от старите ленти".

Според разпространена по-рано информация на тренировката са основно чужденците в клуба, които ръководството не проявява интерес да освободи и да се приберат при близките си заради извънредното положение. Всичко това се провежда под ръководството на старши треньора Милош Крушчич.

Ето и позицията на ЦСКА:

Армейци,

призоваваме Ви да спазвате мерките на извънредното положение и да не се поддавате на провокации. На страха очите са големи и затова халюцинациите в главите на недоброжелателите ни са обясними. По повод на „аматьорските кадри“ от базата в Панчарево няма да се обясняваме, каквато е целта на някои добре познати Ви болни мозъци.

Ние папарашки кадри от старите ленти не смятаме да коментираме. Премиерът Бойко Борисов обяви, че клубовете, които тренират в извънредното положение, трябва да бъдат глобени, но преди това официално и законно проверени. Подкрепяме го напълно. Всичко друго е спекула във времена, в които няма място за интриги и за комплексари, заели се с медиен бизнес.

Наскоро пък се появи информация, че нападателят на тима Али Соу може да лъже за възрастта си - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


7 важни извода за Левски, които си направихме в двойната криза

Като отхвърлим коронавируса и глобалното му влияние върху спорта и футбола в България, у нас от началото на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама