Доказано: ЦСКА нарушава забраната в извънредно положение


Доказано: ЦСКА нарушава забраната в извънредно положение

90444 0

Докато цяла България е в своеобразна карантина, парковете, градинките и спортните площадки са забранени за граждани, а коронавирусът се очаква да удари своя пик в близките дни, в ЦСКА активно нарушават забраната за провеждане на тренировки. Във видео материал на Sportal.bg ясно се вижда как на базата на тима в Панчарево се провежда занимание от няколко играчи, събрани нагъсто и във видимо добро настроение - информация, която първоначално беше обявена за слух. 

Интересен факт е, че на базата са основно чужденците в клуба, които ръководството не проявява интерес да освободи и да се приберат при близките си заради извънредното положение. Всичко това се провежда под ръководството на старши треньора Милош Крушчич. 

Играчите, които тренират на базата в Панчарево са, Стефано Белтраме, Томи Юрич, Вив Соломон-Отабор, Витаутас Черниаускас, Греъм Кери и Денис Давидов. Ясно си личи, че футболистите играят на квадрат и са в сериозна близост един до друг, въпреки че са въведени сериозни глоби за подобни действия. 

Видеото е заснето от няколко ъгъла, единият от които е заснет с дрон. Тренировката на ЦСКА може да видите тук:

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Ангел на седмицата


"Първо спасете сина ми": Бившият кечист Шад Гаспард се удави в САЩ

Известният американски кечист Шад Гаспард се е удавил в Калифорния. Смъртта му бе официално потвърдена от...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама