ЦСКА може да прати Майкъл Естрада на операция на коляното


ЦСКА може да прати Майкъл Естрада на операция на коляното
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5532 0

В ЦСКА обмислят възможността да изпратят на операция нападателя Майкъл Естрада, пише "Тема спорт". Еквадорецът, привлечен това лято, страда от хронична контузия на коляното, заради която не тренира и не играе пълноценно.

В последния мач на "червените" - гостуването на Ботев във Враца, той се появи в игра в 89-ата минута и за краткия му престой на терена се виждаше, че накуцва.

Вариантите за лечението му са два - операция и по-продължително медикаментозно лечение. Второто обаче досега не дава резултати и Нестор Ел Маестро не може да използва играча за повече от 20 минути.

Естрада беше привлечен с големи очаквания, а наред с това треньорът на ЦСКА разполага само с двама чисти нападатели - с него и Дюкенс Назон. Ако клубът привлече нов таран, възможността еквадорецът да се оперира нараства. Той ще бъде в клуба под наем до края на сезона. Според слухове ситуацията с Естрада е накарала Саша Илич да подаде оставка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички