ЦСКА - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?


ЦСКА - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

5717 0

ЦСКА посреща Лудогорец за подобаващ завършек на последния кръг от българската Първа лига, след който следва и зимната пауза. Срещата е още по-емоционална за "червените" и поради факта, че това ще бъде последният мач на стадион "Българска армия", след което ще започнат и реконструкциите.

За Лудогорец пък това е един от двата изключително важни двубоя до края на 2023-та година, тъй като няколко дни след това посрещат на "Хювефарма Арена" в Разград Нордселанд в пряк дуел за елиминациите в Лигата на конференциите.

Сблъсъкът между "червени" и "зелени" е в столицата София и ще бъде ръководен от Драгомир Драганов. Преди срещата ЦСКА е с 42 точки, докато Лудогорец е с 39, но и с мач по-малко (дуелът с ЦСКА 1948, който бе оставен за 2024-та година).

Лудогорец с огромно надмощие срещу ЦСКА

До момента съперниците са се срещали общо 42 пъти, като в тях разградчани са записали цели 20 победи срещу едва 6 за "армейците". Равенствата са 16, а головата разлика от дуелите им е 58 срещу 28 за шампиона.

Георги Дерменджиев отново се изправя срещу "червените", като до момента има 6 победи, 5 равенства и само 1 загуба срещу тях. Нестор Ел Маестро пък е срещал "орлите" 3 пъти, като все още няма победа (2 загуби и 1 равенство).

Къде да гледаме ЦСКА срещу Лудогорец?

Двубоят между двата отбора ще започне в 17:45 часа и ще бъде излъчен пряко по "Диема спорт". Освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички