ЦСКА - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме дербито от Първа лига?


ЦСКА - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме дербито от Първа лига?
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

11030 0

Дойде денят на дългоочакваното дерби в българската Първа лига. Денят, в който лидерът във временното подреждане ЦСКА ще се изправи срещу отбора, който се превърна в истински хегемон у нас за последните над 10 години 0 актуалния шампион Лудогорец.

"Армейците" са на първата позиция от дълги седмици насам и въпреки че временно бяха изместени от "орлите" в последния кръг, отново си го завоюваха. И сега ще го бранят. Те имат две точки аванс срещу разградчани.

След този сблъсък остават още два кръга до края. В тях "червените" срещат Хебър и Ботев Враца, а "зелените" - Берое и Ботев Пловдив. Предвид показаното и от двата отбора, изглежда никак не малко вероятно да си спечелят и двата сблъсъка до края на редовния сезон.

Така днешният дуел е с още по-голяма стойност. Много е вероятно той да определи кой ще бъде първи след края на редовния сезон, а оттам да стане ясно и кой ще разполага с домакинството в ключовия мач между претендентите в плейофите.

ЦСКА обаче играе много трудно срещу този съперник. В последно време донякъде тенденцията се промени и въпреки че последните два мача са за Лудогорец, то в последните осем сблъсъка между тях във всички турнири "червените" имат три победи, четири загуби и едно равенство.

По коя телевизия ще можем да гледаме НА ЖИВО ЦСКА - Лудогорец?

Срещата бе поверена за ръководене на Георги Кабаков. Стадион "Българска армия" ще се пръска по шевовете, като ще има около 17 хиляди по трибуните. Мачът започва в 20:15 часа и ще бъде излъчен пряко по "Диема спорт 1". Ще можете да следите дербито за върха в Първа лига ЦСКА - Лудогорец НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички