ЦСКА излезе с официална позиция след твърденията за новия стадион "Българска армия"


ЦСКА излезе с официална позиция след твърденията за новия стадион "Българска армия"
Снимка: Facebook, CSKA Sofia FC

2226 0

В ранните часове на 28-и февруари родно издание бе обявило, че ЦСКА все още няма разрешение за реконструкцията на стадион "Българска армия".

Отговорът на ЦСКА

Сега ръководството на българския гранд излезе с публикация в официалния си сайт, с която пожела да успокои "червените" фенове, заявявайки, че "притеснителна информация е АБСОЛЮТНО НЕВЯРНА".

проектът за нов стадион

"Работата по проекта върви по график", уверяват от ЦСКА и уточняват, че "след като идейният проект беше одобрен и получихме разрешително за реконструкция, продължаваме напред с всички обемни процедури, съпътстващи толкова отговорната задача, която имаме".

ОЩЕ: Изненада: Нестор Ел Маестро изумява с ключови решения? Неочакван заместник на Каранга?

"Една от тях например е тръжната процедура по избор на изпълнител за демонтаж на старото съоръжение. Съвсем скоро ще ви информираме официално за предстоящите стъпки, които ще предприемем", допълват "армейците".

Публикацията на ЦСКА:

"Във връзка с поредните спекулации около стадиона на ЦСКА и предвид огромния интерес по темата, бихме искали да успокоим, че цитираната притеснителна информация е АБСОЛЮТНО НЕВЯРНА.

ОЩЕ: Майкъла пред Sportlive: Ел Маестро се учи в ЦСКА, трябва да го заменят Любо или Стойчо, те правят шампиони!

Работата по проекта върви по график. След като идейният проект беше одобрен и получихме разрешително за реконструкция, продължаваме напред с всички обемни процедури, съпътстващи толкова отговорната задача, която имаме. Една от тях например е тръжната процедура по избор на изпълнител за демонтаж на старото съоръжение. Съвсем скоро ще ви информираме официално за предстоящите стъпки, които ще предприемем.

За пореден път призоваваме червената общност да се информира само и единствено от официалните източници на клуба като сайта ни и верифицираните профили в социалните мрежи. За пореден път призоваваме и журналистите да подхождат с повече отговорност към професията си".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Легенда на ЦСКА избухна пред SL: Къде отива школата на клуба и как даряваш нещо, което не е твое?!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички