Изненада: Нестор Ел Маестро изумява с ключови решения? Неочакван заместник на Каранга?


Изненада: Нестор Ел Маестро изумява с ключови решения? Неочакван заместник на Каранга?
Снимка: БГНЕС, Lap.bg Колаж: Sportlive.bg

2235 0

ЦСКА ще опита, макар и частично, да се реваншира на своите фенове за краха във Варна преди само няколко дни. За целта треньорът Нестор Ел Маестро е подготвил рокади, част от които изненадват сериозно.

Какво се случи и какво предстои?

В събота "армейците" загубиха с 0:1 визитата си на Черно море, която можеше да ги издигне до челната позиция в първенството. Резултатът отпуши сериозен гняв от страна на привържениците, по-голямата част от който се "изля" върху наставника и ръководството на тима. 

Още: Защо се проваля? Защо ползва 1 схема, без крила? Нестор Ел Маестро проговори пред шефовете на ЦСКА

В сряда "червените" могат поне малко да зарадват запалянковците си. Те приемат Арда на стадион "Васил Левски" в 1/4-финален двубой от турнира за Купата на България.

Нестор Ел Маестро реши как ЦСКА ще подходи срещу Арда, изненадващ заместник на Каранга

Нов получава шанс, има заместник на Каранга - какво е подготвил Ел Маестро?

Един от новодошлите на "Българска армия" - Мартин Стойчев, най-после ще получи шанс да се докаже. Той ще започне от първата минута на мястото на Иван Турицов срещу бившия си отбор, пише "Тема Спорт". 

Още: Какво се случва и защо ЦСКА все още няма разрешение за реконструкцията на стадион "Българска армия"?

Димитър Евтимов пък ще застане под рамката на вратата за сметка на Густаво Бусато. Той се представи на високо ниво в мача с Ботев Враца и получава нова възможност за изява.

Може би най-изненадващият ход на сръбския специалист се явява изборът на нов централен нападател. Фернандо Каранга получи червен картон, поради което пропуска срещата. На мястото на "усмихнатия голмайстор" може да застане полузащитникът Джонатан Линдсет.

До момента норвежецът само веднъж е заемал тази роля и то по време на зимния лагер в Турция. Наставникът може да предпочете да рискува, вместо редом до Матиас Фаетон да пусне Данило Асприля или пък да смени схемата си на игра. Вероятно е колумбиецът да остане на скамейката, за да разполагат "червените" с поне една резервна опция в атака.

Още: Ръководството на ЦСКА отказало да привлече желани от Ел Маестро играчи

ЦСКА - Арда по ТВ: Къде да гледаме 1/4-финала за Купата на България?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички