ЦСКА и Лудогорец в трансферна битка за новоизгрялата звезда в Първа лига Алекс Фернандес?


ЦСКА и Лудогорец в трансферна битка за новоизгрялата звезда в Първа лига Алекс Фернандес?
Снимка: Lap.bg Колаж: Sportlive.bg

5419 0

Един от най-впечатляващите футболисти през сезона до момента в Първа лига - Алекс Фернандес, вече се радва на сериозно внимание от част от българските грандове, сред които ЦСКА и Лудогорец.

"Спортал" съобщава, че двата претендента за титлата са харесали бразилския полузащитник на Черно море. Очаква се "червени", 'зелени" и други, желаещи правата му, да спорят за него по време на летния трансферен прозорец.

Фернандес за "моряците"

20-годишният халф, който се подвизава и на крилата, се представи на високо ниво в мачовете и с ЦСКА, и с Лудогорец, привличайки вниманието върху себе си. Към момента през сезона той има 16 мача с екипа на "моряците", в които записва 1 гол.

Фернандес се присъедини към варненци миналото лято от академията на бразилския гранд Сантос. Неговият договор е с продължителност още две години, което налага плащането на трансферна сума при евентуален интерес от някой от клубовете.

Последното ново попълнение в състава на "армейците" - Тобиас Хайнц, пък сподели колко важно за всички в отбора е предстоящото "Вечно дерби".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички