ЦСКА и Берое поставят исторически антирекорд за най-малко българи в съставите им


ЦСКА и Берое поставят исторически антирекорд за най-малко българи в съставите им
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

2402 0

ЦСКА гостува на Берое днес от 21:15 часа и ще направи опит да зарадва своите фенове след няколко поредни разочарования. Нестор Ел Маестро е спечелил само един от първите 5 мача, след като застана повторно начело на "червените".

Най-малко българи в състава на двата тима в цялото им съперничество

Интересен детайл се очаква да бележи двубоя, а именно, че терена ще излязат най-малко български титуляри в цялата история на сблъсъците между двата отбора.

Оптимистичният вариант е Густаво Араголаса и Нестор Ел Маестро да заложат на по двама родни играчи в стартовите си 11, но реалността най-вероятно ще ни предложи 20 чужденци на терена и само по един българин сред титулярите – Викторио Вълков и Християн Петров, пише "Тема спорт".

За Берое до последно под въпрос ще е звездата Вини Трибуле, който се възстановява от контузия, заради която пропусна и гостуването на Лудогорец.  Голямата въпросителна в ЦСКА е свързана с Марселино Кареасо, който се завръща в групата след лечение на разтежение и близо месец извън игра. Той тренира на пълни обороти през седмицата и не е изключено да започне от първата минута. Появи се и интересен слух, а именно, че ЦСКА опитва да привлече основен играч на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички