От ЦСКА отказаха акредитации на още три медии


От ЦСКА отказаха акредитации на още три медии
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

7801 0

От ЦСКА отказаха да дадат акредитации на още три медии, след като в поледните сезони това се получи и със "Спортал". Сега от "червените" обявиха, че това ще се случи с вестник "Меридиан мач", агенция БЛИЦ и сайта GONG.BG. Изглежда, че от клуба не са доволни от начина на отразяване и затова не са уважили и молбите им.

Ето какво написаха от ЦСКА на сайта си:

Армейци,

Ръководството взе решение да не уважи молбите за акредитации на три медии - вестник "Меридиан мач", агенция БЛИЦ и сайта GONG.BG. Достъп до отбора ни няма да има и сайтът Sportal.bg, който води най-тенденциозна политика срещу най-великия български клуб.

Акредитациите за новия сезон и за двубоя срещу Титоград ще бъдат раздавани преди контролата срещу Вихрен (Сандански) в събота. Двубоят е на "Армията" от 19:00 часа, а своите пропуски представителите на медиите ще могат да вземат от офиса на пресслужбата (крилото над ресторанта, ет. 2, стая 3) след 14:00 часа или в понеделник и вторник между 10:00 и 18:00 часа.

А кой пожела да бъдат премахнати стадионите "Българска армия" и "Васил Левски" от Борисовата градина - четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички