Добри Митов: При по-тежки противници грешките ни могат да бъдат фатални


Добри Митов: При по-тежки противници грешките ни могат да бъдат фатални
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

9786 0

Наставникът на ЦСКА - Добромир Митов, не скри задоволството си от категоричната победа срещу Титоград с 4:0 в първия двубойв Лига Европа. Въпреки това треньорът призна, че все още отборът допуска грешки, които някой по-сериозен отбор със сигурност ще накаже.

"Хареса ми това, че всички футболисти се раздадоха на максимум. Имахме и още шансове, но сме доволни и на четири гола. Имаше две ситуации, в които имаше леко разколебаване в нашата защита и оттам се получи разклащане в целия отбор, но през второто полувреме всичко си дойде на мястото. Не допуснахме колебания. Не искам да омаловажим противника, но при по-тежки противници тези грешки могат да бъдат фатални", заяви Митов пред bTV Action след двубоя. 

"Доволни сме от новите попълнения, но имат много по-голям потенциал. Вчера ви казах, че има футболисти, които пропуснаха част от подготовката. Бодуров е част от тях. Когато придобие нужната форма, тогава ще влезе да играе. Разчитаме на Бодуров. Питайте него как е приел решението. Той е професионалист и получава заплата да е тук и да работи. Винаги е добре, когато има повече от един голмайстор. Това ме радва. Дано продължаваме така. Не очаквайте много промени, но ще има", сподели наставникът за реванша след седмица.

По-рано днес се появи информация, че ЦСКА е вариант за български национал - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички