ЦСКА е предложил на легендата Хаджи да ръководи отбора


ЦСКА е предложил на легендата Хаджи да ръководи отбора

3114 0

Генералният мениджър на румънския Виторул Кристиан Биволару призна, че през есента легендата на футбола в северната ни съседка Гоерги Хаджи е получил официална оферта от родния ЦСКА да поеме отбора. Това се е случило, след като българският тим загуби с 0:2 от ЧФР Клуж в първи мач от групите на Лига Европа.

„През миналото лято имахме интересни разговори и предложения за Джика Хаджи. Особено отчетливо бе предложението от българския ЦСКА София. Отборът им замени треньора си след първия мач срещу ЧФР Клуж и тогава получихме офертата, която обаче в крайна сметка не бе доразвита. Имахме оферти от Русия, една от Турция и от елита на Румъния”, каза Биволару пред румънските медии.

Все пак Джика Хаджи е отказал всички предложения, които е получил, след като не е искал да сменя отбора по време на сезона. Легендата на футбола в Румъния е пожелал да се захване с ново предизвикателство от лятната пауза, за да може да ръководи пълноценно тренировъчния процес, както и да се организират всички трансфери.

Както е известно, след уволнението на Белчев, на "Българска армия" функцията пое Даниел Моралес, заедно с Красимир Чомаков и Кирил Динчев, след което официално бе представен Бруно Акрапович, който напусна Локомотив Пловдив.

„Хаджи иска дългосрочен проект, който да го мотивира с клуб с финансови облаги и да се съревновава с европейските клубни турнири. Джика много добре знае какво прави и иска да носи цялата отговорност, но за целта трябва да започне от самото начало работа в нов клуб”, завърши директорът във Виторул. А за какво е предупреждавал легенда на ЦСКА Гриша Ганчев, може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички