Бруно Акрапович хвърля Мено Кох и Бисмарк Чарлс за ЦСКА във важния мач за Купата на България срещу Черно море


Бруно Акрапович хвърля Мено Кох и Бисмарк Чарлс за ЦСКА във важния мач за Купата на България срещу Черно море
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1450 0

Тежката серия от мачове за ЦСКА продължава и "червените" трябва да се съвземат бързо след разочароващото за клуба поражение от Лудогорец в Първа лига, което секна шампионските им мераци и отвори разлика от 6 точки между двата тима в класирането.

За "армейците" предстои дерби с Локомотив (Пловдив) в следващия кръг от шампионата, но преди това те трябва да изиграят своята среща от осминафиналите за Купата на България, където жребият им отреди тежък сблъсък с Черно море. Той идва по-малко от две седмици след срещата между двата тима в първенството, където ЦСКА спечели трудно с минималното 1:0.

"Тема спорт" информира, че старши треньорът на "червените" Бруно Акрапович ще хвърли двама футболисти, които дебютираха срещу Лудогорец, в титулярния състав за срещата с Черно море. Става въпрос за централния защитник Мено Кох и за атакуващия футболист Бисмарк Чарлс.

Първият ще замени Пламен Гълъбов в титулярния състав, а вторият - Георги Йомов. И Гълъбов, и Йомов разочароваха с изявите си в дербито срещу Лудогорец, като това не се случва за първи път през сезона. Същевременно Акрапович няма да може да разчита на трима титуляри в лицето на Амос Юга, който си изкара глупаво жълт картон след мача с Лудогорец и е наказан, както и на Адалберто Пеняранда и Жеферсон, които са с контузии.

А кой ще ръководи мача ЦСКА - Черно море (всички наряди за 1/8-финалите за Купата на България)?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички