ЦСКА е платил 6-цифрена сума за новия краен защитник


ЦСКА е платил 6-цифрена сума за новия краен защитник
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

1427 0

Румънско спортно издание разкри цената, на която е продадено новото попълнение на ЦСКА - Брадли де Нойер. Нидерландецът игра във Фарул (Констанца) в продължение на пет сезона и е определян за един от най-ценните крайни защитници. Дори на скоро е споменавано, че може да бъде повикан и в Националния тим на Румъния. 

Digi Sport твърди, позовавайки се на източници, че "армейците" са платили 200 000 евро плюс бонуси за де Нойер. Също така от Фарул запазват 20% от правата на футболиста при евентуален негов бъдещ трансфер. 

Споменава се още, че желанието на играча е било да потърси бъдещето си някъде другаде, а от клуба са удовлетворили желанието му. 

" Брадли де Нойер беше с нас за известно време и това насищане оказа влияние и той искаше да смени клуба. Искаше да си тръгне. Това предложение дойде, играчът го прие, ние, клубовете, се съгласихме и го пуснахме. Нормално беше да има такъв подход. Преди всичко гледаме на интереса на играчите. Ако има възможност да се подобрим, ние сме съгласни", призна Гика Попеску - президентът на Фарул (Констанца)

Изданието разкрива още, че преди няколко години от настоящия шампион на Румъния - ФКСБ са предлагали колосалната сума от 850 000 евро за услугите на защитника, но до трансфер така и не се е стигнало. 

Вижте още: Новото попълнение на ЦСКА е гонено от клуб заради качени килограми и натрупани % мазнини

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички