ЦСКА се е разминал със 194-сантиметров заместник на Жорди Кайседо


ЦСКА се е разминал със 194-сантиметров заместник на Жорди Кайседо
Снимка: Ilian Telkedjiev LAP.bg

2139 0

Броени дни след продажбата на Жорди Кайседо в Мексико ръководството на ЦСКА е трябвало да представи негов заместник, но сделката е била провалена в последния момент, съобщава "Тема Спорт".

Изданието пише, че на стадион "Българския армия" е трябвало да акостира 27-годишният нападател Францди Пиеро! Пояснява се, че всичко между двете страни е било уредено, а хаитянинът е договорил личните си условия, но трансферът е бил провален от Макаби Хайфа, който е изкушил футболиста с участие в Шампионска лига. 

Пиеро, който впечатлява с физиката си (194 см, 93 кг), е бил първият избор на Саша Илич за върха на атаката, но след провала на сделката ръководството на "червените" е предложило Дюкенс Назон, а сърбинът е настоял и за привличането на Дауда Бамба.

Францди Пиеро е роден през 1995 година, а Макаби Хайфа плати 1.6 милиона евро на френския Гингам за правата му. Нападателят веднага блесна в Израел и вкара 5 гола в шестте квалификационна мача за групите на Шампионска лига. Впоследствие бе титуляр и в двата двубоя на Макаби от груповата фаза - срещу Бенфика (0:2) и срещу ПСЖ (1:3)!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ръководството на ЦСКА напът да зарадва запалянковците на клуба (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички