Помощникът на Илич: Саша Илич беше играч-треньор в Партизан, знае как се става шампион


Помощникът на Илич: Саша Илич беше играч-треньор в Партизан, знае как се става шампион
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1592 0

Помощник-треньорът в ЦСКА Величко Капланович се изказа много ласкаво за колегата си Саша Илич. Той вярва, че младият треньор може да направи "червените" шампиони за първи път от доста време насам. ЦСКА води с 1 точка на Лудогорец 2 кръга преди края на сезона.

"Саша Илич беше страхотен играч, той премина през всичко това в кариерата си и знае как да стане шампион. Млад е като опит на резервната скамейка, но в Партизан беше протегната ръка на всеки треньор. В известен смисъл той беше играч-треньор. С такъв опит той най-добре може да предаде на играчите как да се държат в подобни ситуации", заяви сърбинът пред "MaxBet Sport".

"Не се сещам за такава ситуация, когато някой е бил пред Лудогорец преди последните два кръга. ЦСКА заслужава да бъде шампион като много голям клуб. Той има много фенове, рекордьор е по брой титли, не е нормално да не е ставал шампион 15 години", допълни Капланович.

На ЦСКА му предстоят двубои с ЦСКА 1948 и Левски, а на Лудогорец - със "сините" и с Черно море.

"Еуфорията е голяма, всички очакват с нетърпение мача, в който ще имаме невероятна енергия от трибуните. Опитваме се да се подготвим максимално добре психически, за да свалим напрежението от отбора. Да играят по същия начин, както преди. Всеки предишен мач беше важен, всеки следващ сега е по-важен", завършва помощникът на Илич. А ето какво още сподели помощникът за битката за титлата с Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички