ЦСКА си хареса футболист на Арда Кърджали, който е юноша на Лудогорец?


ЦСКА си хареса футболист на Арда Кърджали, който е юноша на Лудогорец?
Снимка: Lap.bg

1642 0

Ръководството и треньорският щаб на ЦСКА проявяват интерес към офанзивен футболист на Арда Кърджали, твърди "Тема Спорт" на 2 юни.

Става въпрос за 25-годишния юноша на Лудогорец - Светослав Ковачев!

Той се подвизава главно на десния фланг, но може да играе както на лявото крило, така и на върха на атаката, а също и на позицията зад централния нападател. 

Ковачев е в Кърджали от началото на 2020-а година, а до момента се е отчел с 15 гола и 12 асистенции в общо 88 мача за "небесносините". През настоящата кампания "сметката" му е 6 попадения и 6 голови паса в 35 срещи (32 в Първа лига и 3 за Купата на България).

Договорът му с Арда е в сила до 30 юни 2024-та, а порталът "Transfermarkt" оценява качествата му на 400 000 евро. Иначе, Светльо Ковачев е носил екипите на първия и втория отбор на Лудогорец, на Етър Велико Търново и на Дунав Русе. Той има и 4 мача за националния ни тим, когато треньор бе Георги Дерменджиев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Майкъла начерта пред SportLive как точно ЦСКА ще стане шампион и отсече: Не може футболистите ни да се сковават срещу Левски и Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички