ЦСКА честити празниците на легендарни свои футболисти


ЦСКА честити празниците на легендарни свои футболисти

900 0

От ЦСКА използваха официалния си сайт да поздравят двама от легендарните си футболисти от миналото. Димитър Якимов и Емил Костадинов празнуват рождени дни, като Яката направи 81 години, докато Коща стана на 55.

Клубът не пропусна и Антон Димитров, който днес става на 52 години.

Ето съобщението на "червените":

"Армейци, днес легендарният Димитър Якимов празнува своя 81-и рожден ден. Той се присъединява към ЦСКА през 1960 година и остава верен на армейския клуб до края на кариерата си. За 14 години нападателят изиграва 287 мача с червения екип и отбелязва 141 гола. Якимов е 7-кратен шампион с ЦСКА и 6 пъти е носител на Купата на Съветската армия. Участник е в емблематичните полуфинални сблъсъци за КЕШ срещу Интер през 1967 година. Пожелаваме на Димитър Якимов много здраве, щастие, късмет, успехи и дълголетие!", отбелязаха на официалната страница на клуба.

"Армейци, днес Емил Костадинов празнува своя 55-и рожден ден. Той е трикратен шампион с ЦСКА и 4-кратен носител на Купата на България. Нападателят е известен и с прозвището си Екзекутора на петлите, след като вкарва и двата гола при успеха над Франция в Париж през ноември 1993 г., с които България се класира за Световното първенство в САЩ през 1994 година.

Емил Костадинов е първият българин, вкарал гол във финал на европейски клубен турнир - през сезон 1995/96, когато с екипа на Байерн Мюнхен печели Купата на УЕФА след успех над Бордо. Пожелаваме му здраве, щастие, късмет и още много успехи!", написаха "червените".

А какво каза директор в клуба след успеха над Сейнт Патрикс, разберете в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички