Майкъла очаква "червена" титла и феновете да се завърнат обратно на стадиона


Майкъла очаква "червена" титла и феновете да се завърнат обратно на стадиона
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

997 0

Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла сподели какви са очакванията му за "червените" след подновяването на Първа лига. За него е важно феновете на тима да се завъrнат по трибуните, като прогнозира титлата да отиде на "Армията". 

"През пролетта очакванията ми са за положителна за ЦСКА развръзка. Очаквам, че титлата ще е "червена" и през втория полусезон да побеждаваме. Най-важното е, че трябва да бием Лудогорец и Левски, за да станем шампион",  сподели Майкъла пред "Мач Телеграф".

"Дано имаме добри трансфери. До този момент привлякоха само Тобиас Хайнц. Хайнц казват, че е добър играч. Не зная защо е освободен от Швеция и пратен в Норвегия, но ако беше много добър - сигурно щеше да е в Швеция. Иначе се говори, че е бил доста сериозен играч. Дано да е наистина така и да го покаже в ЦСКА. Визитката му е добра и за мен това е положително, но трябва да го видим както в контролните срещи, така и в официалните мачове. Искам да чуя и мнението на треньора Саша Илич, но ще го видим като започнат мачовете", допълни още той. 

"Трябва да се върнат феновете на стадиона. Това е много важно и ръководството трябва да работи повече в тази посока и агитката да види нещо сериозно в ЦСКА. Очаквам, че тази година точно това ще се случи. Първо да се върнат феновете на стадиона, второ да станем шампиони и да започнем строежа на новия стадион", допълни бившият играч на ЦСКА. А какви са опциите за финансирането на строежа на новия стадион на отбора - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички