Жеферсон: В ЦСКА оценяват верността ми към клуба, аз помогнах да е по-силен


Жеферсон: В ЦСКА оценяват верността ми към клуба, аз помогнах да е по-силен
Снимка: Lap.bg

1558 0

Опитният полузащитник на ЦСКА - Жеферсон, даде подробно интервю в бразилската преса, след като за пореден сезон е част от "армейците". Той изигра своя мач номер 150 за "червените" във всички турнири, като това е и акцента в материала на Terra.

Полузащитникът сподели за настроенията в клуба през годините и какви са били амбициите, когато е пристигнал в ЦСКА:

"Това е успех, който ме изпълва с гордост. Тук оценяват моята упорита работа, вярност и отдаденост към ЦСКА. Аз съм един от чужденците, които са носили най-много пъти тази фланелка, която има толкова богата история.

Пристигнах през 2018 година, когато клубът беше в реконструция и имаше стремеж да се утвърди отново като едно от основните имена във футбола в страната. Вярвам, че пет години по-късно и след 150 мача с отбора успях да помогна в този път и ЦСКА става все по-силен с всеки изминал ден", обяснява Жеферсон.

28-годишният футболист записа 150-тия си мач през миналия уикенд, когато се появи от резервната скамейка през втората част на срещата между ЦСКА и Локомотив София.

"Днес в света на футбола е обичайно човек на моята възраст да е играл за осем, девет, дори и десет клуба. Това, че съм носил само три екипа, и то винаги с отдаденост, ме прави много горд. Това означава, че работата ми е оценена, успявам да изпълня задълженията си и да се отблагодаря за доверието, което ми гласуват", допълни бразилецът.

Вижте кой друг латиноамериканец от ЦСКА се превърна в играч на октомври в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички