ЦСКА 1948 представи Хазуров и Кикарин


ЦСКА 1948 представи Хазуров и Кикарин
Снимка: БГНЕС

1106 0

"Две от големите „армейски” имена се завърнаха в нашия отбор, а именно Костадин Хазуров и Милен Кикарин. Пожелаваме им заедно да спечелим промоция за Трета лига", заяви председателят и изпълнителен директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов. На специална пресконференция в Пресклуб „България” двамата бяха официално представени като поредните нови попълнения в клуба.

"Преди точно една година, когато истинският ЦСКА съществуваше, Костадин Хазуров стана голмайстор на отбора, а сега му желая да подобри своето постижение от брой отбелязани голове. Нека всички те да бъдат след центрирания на Милен Кикарин, с което той да надмине рекорда по брой асистенции", добави Гьонов. Той уточни, че селекцията в ЦСКА 1948 не е приключила и се водят разговори с още 4-5 футболиста, като в близките дни ще бъдат оповестени и евентуални други нови попълнения.

"Много съм щастлив, че се завръщам за трети път в ЦСКА. От няколко дни тренирам с отбора и ми прави много добро впечатление организацията и тренировките. Приятно впечатлен съм от треньорското ръководство. Имаме удоволствието да тренираме с много млади и качествени футболисти", сподели нападателят Костадин Хазуров.

"Дошъл съм в отбора, за да помагам на треньорите, но и на младите играчи, за да се развиват. Щом съм тук, значи съм видял нещо, което ми е харесало. Проведох само един разговор със старши треньора и той ми беше достатъчен, за да се убедя, че тук е моето място. Ще помагам на футболистите и на отбора да се развиват, а времето ще покаже докъде ще стигнем. Не искам да фаворизирам кои ще са основните ни претенденти. Според мен всеки един отбор ще ни бъде конкурент, защото където и да отидем, всеки отбор ще играе не на 100, а на 200 % срещу нас. Тук няма изявени конкуренти, защото всеки ще скача и ще иска да се бори", коментира още новото попълнение в ЦСКА 1948.

"Щастлив съм да бъда в този отбор. Както Хазуров се завръща, така бих казал, че и аз се завръщам в ЦСКА. Надявам се заедно с него и Кирил Котев да помогнем за изпълняването на амбициите на отбора, както и на целите, които са ни поставени. Надявам се да помогнем на малките момчета, както и те на нас", допълни полузащитникът Милен Кикарин.

"Следя развитието на отбора още от миналата година. Изгледал съм доста мачове и съм много добре запознат като страничен наблюдател с работата на треньорите. Сега за 4-5 дни се запознах и като състезател с тяхната работа, но също и с хората, които се грижат за клуба да расте. Много съм впечатлен от ситуацията, която е в момента", съобщи още Кикарин.

"За нас като треньорски щаб и като клуб е истинско удоволствие да разполагаме с футболисти като тях. Те са доказани такива и ще бъдат в полза не само за нас като треньори, но и за младите" изрази мнението си помощник-треньорът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков.

"Младият футболист израства покрай опитни играчи като тях. Те трябва да слушат, да гледат и да попиват, за да може всички заедно да изкачим ЦСКА там, където му е мястото. Всичко сме наясно с целта и от нас се иска само да я преследваме до последния момент", добави Юруков.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички