ЦСКА 1948 обяви къде ще играе и се закани: Ще се върнем на "Армията"


ЦСКА 1948 обяви къде ще играе и се закани: Ще се върнем на "Армията"
Снимка: БГНЕС

3675 0

Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов изрази надеждата си, че стадион "Българска армия" и базата на Панчарево ще бъдат дадени на търг - нещо, което Красен Кралев е обещал.

Надявам се, че министър Красен Кралев ще изпълни обещанието си за честен и прозрачен търг за базите на ЦСКА. Ние ще направим всичко възможно да се борим, така че да се върнем на „Армията",  Това обяви Добрин Гьонов пред „Канал 3″.

Както е известно, до последно от Спортното министерство отказваха да предоставят договора на ЦСКА - София за базите на "червените". Съдът обаче разпореди да бъде предоставена цялата документация на ЦСКА 1948, тъй като тя е публично достояние.

"Категорично ще играем на стадиона в Драгалевци. Всеки, който иска да посети наш мач, ще остане доволен. В ЦСКА 1948 нямаме човек, който отгоре да ни спуска пари, или пък община и държава да седят зад нас. Нашият бюджет се базира на средствата от фенове и спонсори“, добави той след представянето на новия спонсор.

"Категорично Валентин Илиев остава начело на нашия отбор. Имаме на проби 4-5 момчета, бивши юноши на ЦСКА, които трябва да докажат пред старши треньора, че имат място в нашия тим. Георги Илиев? Не знам дали той би имал желание да играе в ЦСКА 1948. Ако прояви желание, е добре дошъл в нашия отбор“, завърши Гьонов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички