Скандално: Опитали да подкупят играчи на ЦСКА 1948, за да паднат


Скандално: Опитали да подкупят играчи на ЦСКА 1948, за да паднат
Снимка: Официален сайт на ЦСКА 1948

2756 0

"Опитаха да ни спрат по всякакъв начин преди баража с Брацигово. На други отбори са давали пари да ни спират. Звънели са и на наши хора. Ние обаче не се поддаваме на изкушението. Защитаваме с чест и гордост емблемата на ЦСКА". Това заяви един от играчите на ЦСКА 1948 - Герман Петров.

„Имаме напълно реални шансове да станем първи в Трета лига. Няма да говорим сега, ще говорим на терена. Играли сме с два отбора от групата - Хебър и Беласица. Беше ни трудно срещу тях. Тиражира се, че три отбора ще се борим за първото място, но мисля, че ще сме повече. Не само ние, Миньор (Пк) и Марек. Ще играем всеки мач на сто процента", каза пък съотборникът му Калоян Стефанов пред „Блиц".

„Кирил Котев доста ни помага. Често му задаваме въпроси. Най-вече за подготовката в „А" група разговаряме. Той твърди, че няма голяма разлика с тази, която ние водим", добави Стефанов.

„Когато започнахме тренировки с Адалберт Зафиров и бяхме в Самоков, идваха фенове и ни обиждаха. На всяка една тренировка специално там. И то наши фенове, не левскари, примерно. На тренировките ни в Самоков идваха фенове на другото ЦСКА и ни обиждаха", продължи изказването си той.

Текстът е взет от: Меридиан мач

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички