Бивш капитан на ЦСКА пред раздяла с клуба?


Бивш капитан на ЦСКА пред раздяла с клуба?
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

11184 0

Играчът на ЦСКА - Божидар Чорбаджийски, може да напусне "червения" клуб, въпреки че сезонът тъкмо започна и защитникът бе титуляр и в двата мача за първенство до този момент. Към него има вече изпратени две оферти, а съвсем скоро се очаква да пристигне и трета. Всички те са от чужбина, а за това съобщава вестник "Тема Спорт".

Според информацията страните, от които са отборите, са Русия и Турция, като се очаква и тим от Китай да се включи. Бившият капитан на вицешампиона на България позагуби доверието на феновете на любимия си клуб. Освен това, в момента ЦСКА разполага с Николай Бодуров, Пламен Гълъбов, Нуно Томаш и новодошлият Раул Албентоса. Валентин Антов също често се подвизава на тази позиция. Тези два фактора подсказват, че при добра оферта "армейците" най-вероятно ще се разделят с 23-годишния бранител. 

Припомняме, че днес предстои изключително важният сблъсък за "червените" срещу Осиек. Той се явява първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа, а двубоят е на "Българска армия" от 20:30 часа. Преди дни стана ясно срещу кой отбор ще се изправи победителят от тази двойка. Вижте повече информация - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички