"Стартът на ЦСКА ме изненада, новите попълнения закъсняха"


"Стартът на ЦСКА ме изненада, новите попълнения закъсняха"

2575 0

Бившият футболист и наставник на ЦСКА - Анатоли Нанков, сподели мнението си за старта на "червените" в България и Европа. В прав текст той коментира, че е изненадан от случващото се, тъй като е имал по-високи очаквания. 

Бившият помощник на Стойчо Младенов смята, че и трансферите може да са закъснели, а категорично в поражението от Сепси е било най-слабото представяне на "червените" през кампанията.

Коментарът на Нанков

"Стартът на ЦСКА ме изненада. Смятах, че отборът ще надгради след оставането на Саша Илич за втора година, наличието на изграден гръбнак и няколко класни попълнения. Очаквах по-силно начало, но видяхте, че не се получи - трудно започнахме шампионата срещу Хебър, трудна победа след това над Крумовград и най-слабото представяне - мачът със Сепси.

Уникална атмосфера на стадиона. Тези игри са изненада за мен, всичко се промени след този мач. Не съм вътре в кухнята, за да знам точно какво се случва. 

Мисля, че новите попълнения малко закъсняха, което също оказа влияние. Няма как да няма напрежение в мач от евротурнирите. Всеки мач трябва да се раздаваш максимално, на 100%. В ЦСКА е нормално да има напрежение, така е в големите отбори", обясни специалистът пред Sportal. 

Вижте какво се случва с билетите за Сепси - ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички