"Червена" фигура: ЦСКА бе фалиран и го няма - Борислав Михайлов и Бойко Борисов го закриха (ВИДЕО)


"Червена" фигура: ЦСКА бе фалиран и го няма - Борислав Михайлов и Бойко Борисов го закриха (ВИДЕО)
Снимка: LAP.bg

5028 0

Бившият юрисконсулт на ЦСКА - Радостин Василев, който през последните години стигна до поста "министър на спорта" си спомни как е фалирало дружеството на легендарния отбор. 

Политикът си спомни за войната на подалия оставка президент на БФС Борислав Михайлов и бившият премиер Бойко Борисов срещу "червените". Според Василев това са фигурите, които през 2016 г. успяха да фалират дружеството на 31-кратните шампиони. 

Пред “Отговорите със Спасиана Кирилова“ самостоятелният депутат е категоричен, че масовият протест от 16-и ноември е успял да обедини фенове от цялата страна срещу Михайлов. 

Коментарът на Василев

"Преди да стана министър много време бях адвокат и сме специализирали в кантората казуси, свързани със спорта. Фигурата на Борислав Михайлов ми е пределно ясна. Водя битка с него от 2008 г., когато бях юрисконсулт на един от отбор, който всячески се опитваше да унищожи. Накрая с помощта на Борисов и ГЕРБ този отбор беше унищожен и фалира - ЦСКА.

Борислав Михайлов успя за 18 години да унищожи цял сектор футбол и да обедини срещу себе си огромна негативна енергия. Протестите и пролятата кръв бяха за това, че феновете не навиждат Михайлов", сподели политикът. 

Вижте скандалното разкритие на Василев за източването пари на Михайлов чрез сина си - Николай!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички