Сериозни притеснения в ЦСКА преди последния двубой на "Армията" с Лудогорец


Сериозни притеснения в ЦСКА преди последния двубой на "Армията" с Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

19368 0

Както вече стана ясно - последният двубой на ЦСКА, преди старта на строежа на новата "Българска Армия", ще бъде срещу Лудогорец на 10 декември. До срещата с шампиона на Първа лига обаче има два мача със Славия, които предизвикват известна доза смут в управата на "червените".

В ЦСКА са притеснени

Ръководството на "армейците" се надява да не се стига до ексцесии в предстоящите срещи на ЦСКА със Славия в Първа лига и за Купата, информира "Тема Спорт". Причината за това е, че през изминалата кампания се стигна до грозни сцени на "Александър Шаламанов", след като почитатели на "червените" запалиха седалките на стадиона на "белите".

От клуба се притесняват, че нови, подобни сцени биха означавали наказание за тима от лишаване на фенове или частично затворен стадион по време на празника, който отборът готви, на 10 декември срещу Лудогорец.

Грозните сцени предизвикаха гневна реакция у президента на най-стария столичен клуб - Венцеслав Стефанов, който заяви, че билетите срещу ЦСКА в първия мач в шампионата (1 декември) ще са 20 лева, а 4 дни по-късно за Купата може цената да се покачи до 50 лв, ако се стигне до нови ексцесии.

В ЦСКА се готвят подобаващо за съдбовния 10 декември, а и вече стана ясно колко билета са останали за двубоя с Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички