Черно море - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?


Черно море - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме мача от Първа лига?
Снимка: Cska.bg

2215 0

Черно море е домакин на ЦСКА в мач от 18-ия кръг на Първа лига за сезон 2022/23, който ще се проведе в днешния 12 ноември на стадион "Тича".

Съставът на Илиан Илиев е на шесто място във временното класиране с актив от 29 точки и голова разлика 17:14. Този на Саша Илич е лидер в подреждането със сбор от 41 пункта (32:9) и има аванс от 3 пред втория Лудогорец, който обаче е изиграл две срещи по-малко.

И двата тима играха за последно на 6 ноември - тогава Черно море загуби от Славия в София с 0:1, а ЦСКА прекъсна серията си от пет поредни победи след 0:0 у дома срещу Локомотив София.

*Първият двубой между "армейците" и "моряците" се състоя на 25 юли (3 кръг) и тогава стадион "Българска армия" ликуваше след минималното 1:0. Автор на единственото попадение бе Асен Дончев, който се разписа в 77-ата минута.

Сблъсъкът във Варна днес ще стартира в 15:00 ч. и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "DIEMA SPORT 1". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Черно море - ЦСКА НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички