Черно море - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме финалния мач на двата тима за сезона?


Черно море - ЦСКА по ТВ: Къде да гледаме финалния мач на двата тима за сезона?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2957 0

Тази вечер от 20,30 часа ЦСКА гостува на Черно море в мач без значение и за двата тима, с който те затварят сезона си в Първа лига, а и изобщо.

"Червените" са втори в класирането и никакъв развой на този или останалите два мача в групата може да промени това. "Моряците" са на пета позиция и като цяло двата тима играят днес за честта си и за феновете си.

ЦСКА изпраща кошмарен сезон, в който рано-рано загуби битката за титлата в Първа лига срещу Лудогорец, а във финала на Купата на България отстъпи на Левски. Предпоследният им мач в първенството - срещу Ботев (Пд), беше белязан от скандали. Фенове замеряха футболистите с банани и бутилки, а някои от тях отказаха да излязат на терена.

В днешния мач треньорът на столичани Алън Пардю не може да разчита на Жорди Кайседо, Брадли Мазику, Амос Юга и Карло Мухар. Колегата му Илиан Илиев се очаква да заложи на млади играчи в състава, след като тимът загуби шансове за четвъртата позиция, даваща право на бараж за евроучастие.

Двубоят ще бъде предаван пряко по "Диема спорт 2" и ще започне в 20,30 часа. Можете да следите Черно море - ЦСКА НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички